Sähköauton latauspiste

Tilaa sähköauton latauspiste kokonaisvaltaisena palveluna!

Joko pihasta löytyy sähköauto, mutta ei vielä omaa latauspistettä? Me Opticoolilla olemme erikoistuneet sähköautojen latauspisteiden toimittamiseen kaiken kattavana palveluna. Saat meiltä yhden tai useamman sähköauton latauspisteen juuri sinun tarpeisiisi mitoitettuna. Tutustumme toiveisiisi ja suunnitellemme sinulle sopivan ratkaisun sähköauton lataamiseksi. Toimitamme ja asennamme latauspisteet sekä huolehdimme niiden hallinnoimisesta. 

Jätä kaikki latausratkaisuihin liittyvä huoleksemme

Tunnemme kiinteistöjä koskevat ohjeistukset ja tiedämme, mitä taloyhtiöissä ja omakotitaloissa pitää huomioida sähköautojen latauspisteiden toteuttamiseksi. Voit huoletta jättää kaiken latauspisteisiin liittyvän asiantuntevan tiimimme hoidettavaksi. Sähköauton latauspisteet voi toteuttaa taloyhtiöihin paitsi yksittäisenä muutostyönä, myös laajempana hankkeena.

sähköauton lataus

Sähköauton latauspiste yritykselle tai julkiseen käyttöön

Tarjoa asiakkaillesi, työntekijöillesi tai vieraillesi mahdollisuus ladata sähköautoa! Asennamme sähköauton latauspisteitä yrityksille esimerkiksi toimipisteiden asiakaspaikoille ja pysäköintihalleihin. Kartoitamme latauspisteiden tarpeen ja kohteen vaatimukset, jonka jälkeen teemme tarjouksen ja hoidamme latauspisteiden toimittamisen ja asennuksen. Hallinnoimme laskutusta ja maksuliikennettä kokonaisvaltaisena palveluna. Sähköauton latauspisteissä käyttäjän maksuvaihtoehtoja ovat esimerkiksi mobiilisovellus, RFDI-tunniste tai lähimaksupääte. Ota yhteyttä, toteutamme latausratkaisut yrityksille, työpaikoille ja julkiseen käyttöön avaimet käteen -periaatteella!

sähköauton lataus

Mihin sähköauton latauspisteen voi laittaa?

Sähköauton latauspisteet kestävät Suomen sääolosuhteita hyvin, joten käytännössä latauspisteen voi sijoittaa lähes mihin tahansa; ulkoparkkipaikalle, autokatokseen tai autotalliin. Latauspisteen voi kiinnittää seinään tai pylvääseen ja siinä voi olla joko kiinteä tai irrotettava latauskaapeli.

Tilaa kartoitus sähköauton latauspisteen toteuttamiseksi

Me toteutamme sinulle sopivan latauspisteen oikeine tehoineen, oli käytössäsi sitten hybridi tai täyssähköauto. Sähköauton latauspisteen asennus on nopeaa – ja nopeaa on myös itse sähköauton lataaminen omalla latauspisteellä! Asiakastyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää ja siksi kerrommekin mielellämme lisää sähköauton latauspisteistä sekä niiden käytöstä ja ominaisuuksista. Autamme asiakkaitamme löytämään juuri heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan ratkaisun. Toimitamme sähköauton latauspisteet toimialueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Kerava, Järvenpää sekä muu pääkaupunkiseutu.

Opticool