Aurinkopaneelit

Tilaa aurinkopaneelit ja pienennä sähkökulujasi

Aurinkopaneelien suosio on viime aikoina kasvanut entisestään. Sähkön hinnan noustessa jatkuvasti, aurinkopaneelien hankkiminen kiinnostaa yhä useampaa kiinteistön omistajaa. Aurinkopaneelien avulla kiinteistöstä tulee sähkötuoton suhteen omavaraisempi ja aurinkopaneeleihin investoitu summa maksaa itseään väistämättä takaisin esimerkiksi sähkön siirtokulujen pienentyessä. Tutustu aurinkopaneeleihin ja niiden hyötyihin alta ja ota yhteyttä, mikäli aurinkopaneeleihin sijoittaminen kiinnostaa. Opticool toimittaa ja asentaa aurinkopaneelit kokonaisvaltaisena palveluna avaimet käteen -periaatteella.

Aurinkopaneelit koteihin ja yrityksille kiinteistön koosta riippumatta

Toimitamme ja asennamme aurinkopaneelit niin yksityishenkilöille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Aurinkopaneelit voidaan asentaa omakotitalon, vapaa-ajan asunnon, kesämökin tai rivitalon katolle tai pihalle, tai vastaavasti esimerkiksi suurempiin teollisuusalan yritysten tarpeisiin. Aurinkopaneelit on mahdollista asentaa myös kahteen ryhmään, jolloin paneeleita saadaan suuntamaan useampaan ilmansuuntaan.

aurinkopaneelit

Mitä aurinkopaneelien hankkimisessa tulee huomioida?

Kun suunnittelet aurinkopaneelien hankintaa, on tärkeä olla yhteydessä aurinkopaneelien toimittamiseen ja asentamiseen erikoistuneeseen yritykseen. Aurinkopaneeleita tilatessa on tärkeä ottaa huomioon kiinteistöön sopiva paneelien määrä, jotta aurinkopaneelien tuotto ja kustannukset olisivat mahdollisimman linjassa todellisen sähkökulutuksen kanssa. Sähkönkulutus tarkistetaan sähkölaskusta ja lisäksi on tärkeä huolehtia paneeleille hyvästä asennuspaikasta. Aurinkopaneelit ovat parhaimmillaan fiksu ja tuottava investointi, kunhan paneelien oikeasta mitoituksesta huolehditaan tarkasti kiinteistön koko ja ominaisuudet huomioiden! 

aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit Suomessa

Aurinkopaneelit kestävät hyvin Suomen sääolosuhteita ja yleisistä uskomuksista poiketen ne tuottavat sähköä myös talvella hyvän varjostumisen kestokyvyn ansiosta. Toki parhaiten aurinkopaneelit tuottavat sähköä kesäkuukausina, toukokuusta syyskuuhun, kun valoa riittää aamusta iltaan. Aurinkopaneelien käyttö on hyvin joustavaa ja kätevää. Aurinkopaneeleista ylijäämä sähkö on mahdollista myydä sähköyhtiölle, kun taas sähkön, jota aurinkopaneelit eivät välttämättä pysty talvikuukausina tuottamaan, voit ostaa sähköyhtiöltäsi.

Aurinkopaneelien hankkiminen kannattaa:

Aurinkopaneelit ovat pitkän aikavälin investointi, joka maksaa itsensä takaisin tuottamalla ilmaista sähköä. Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin kiinteistöihin ja niistä saatavaa sähköä voidaan käyttää mihin tahansa arjen energiatarpeeseen, kuten lämmitykseen sekä kodinkoneiden ja muiden laitteiden toimintaan ja lataukseen. Aurinkopaneeleissa on hyvin vähäistä huoltoa vaativa järjestelmä. Sähkön hinnan noustessa jatkuvasti aurinkopaneelit vähentävät sähkön siirron määrää ja pienentävät siirtokuluja.

Kartoitamme tarpeesi aurinkopaneelien toteuttamiseksi

Opticool toimittaa, mitoittaa ja sijoittaa aurinkopaneelit kaikkialla pääkaupunkiseudulla; Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa sekä Kirkkonummen, Keravan ja Järvenpään alueilla. Voit huoletta jättää kaikki aurinkopaneeleihin liittyvät kysymykset meidän huoleksemme. Kartoitamme tarpeen aurinkopaneelien määrälle ja asennuspaikalle räätälöidysti kiinteistön ominaisuuksien ja sähkönkulutuksen mukaan. Mikäli sinulla herää kysymyksiä aurinkopaneeleihin tai niiden tuottoon liittyen, voit olla yhteydessä meihin – vaikka et vielä olisi varma aurinkopaneelien hankkimisesta. Asiakastyytyväisyys on aina palveluidemme lähtökohtana, joten kerromme mielellämme lisää aurinkopaneeleista ja niiden toiminnasta.

Opticool